Ajankohtaista

Hyvää alkanutta uutta vuotta 2021!
Nyt tänä vuonna jäsenet eivät tule saamaan enää muovista jäsenkorttia postin kautta, vaan sen sijaan jäsenet voivat mm. muokata yhteistietojaan ja tulostamaan avoimia laskuja jäsenhuoneesta. Jäsenhuoneeseen tulee myös Suomen ratsastajainliiton kumppaneiden tarjouksia sekä muuta seurojen jäsenille suunnattua liittomateriaalia.
 
Sinulle tulee linkki jäsentietoihin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, josta pääset kirjautumaan jäsenhuoneeseen. Ilmoitathan siis mahdollisimman pian jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut, jotta saamme sen päivitettyä.
Sama sähköpostiosoite ei voi olla useammalla jäsenellä, vaan kaikilla tulee olla yksilöity osoite. Asia voi tuottaa ongelmia jos perheessä on pieniä lapsia, joilla ei ole vielä omaa sähköpostisoitetta, mutta tähän ollaan vielä keksimässä ratkaisua.
 
Mikäli sinulle ei ole tullut linkkiä uuteen jäsenhuoneeseen, voit olla yhteydessä jäsensihteeriimme Kaisa Tauriaiseen.
 
Jäsenhuone on nyt avattu, joten käyhän tutustumassa ja alkuvuodesta kannattaa käydä maksamassa jäsenmaksu pikimmiten. Jäsen huoneessa tammikuun etuja ovat:
– Jäsenhuoneen kautta saat 15 % alennuksen kaikista Back On Track ja Wellaware-tuotteista www.backontrack .fi -verkkokaupassa 1.1.-28.2.2021.
– Maksa jäsenlaskusi kätevästi jäsenhuoneen kautta 4.1.-10.1.2021, niin osallistut automaattisesti Back On Trackin 239 € arvoisen turvakypärän arvontaan.
– Kirjaudu jäsenhuoneeseen tammikuun 2021 aikana maksettuasi jäsenlaskusi, niin voit osallistua viiden Horzen 50 € lahjakortin arvontaan! Löydät arvonnan ”Edut”-valikosta.